PARNOKONVEKCIJSKI APARATI

 

Rational CombiMaster - brezmejna raznolikost priprave hrane. S pomočjo parnokonvekcijskega aparata RATIONAL CombiMaster se boste sproščeno soočili z zahtevnimi dnevnimi potrebami kuhinjskega vsakdana. S 5 kuharskimi mediji - vroči zrak, para, kombinacija, vario para in Finishing® - vam je na voljo brezmejna raznolikost priprave hrane. Pečenje, cvrenje, pečenje na žaru, kuhanje v pari, dušenje, blanširanje, poširanje in še marsikaj drugega. Vse to le v enem aparatu!

 


Na izbiro je pet kuharskih medijev z uporabo samo enega gumba.

 1. Para 100°C :


  Idealen za kuhanje, blanširanje, ter odmrzovanje.Konstantna temperatura v aparatu, ter najbol optimalna nasičenost pare zagotavljata enakomerno in zelo skrbno pripravo hrane.
 2. Vroči zrak 30°C - 300°C :


  Je najprimernejši medij za pečenje, praženje, gratiniranje ali cvrtje.
 3. Kombinacija 30°C ali 300°C :


  Kombinacija pare ter vročega zraka preprečuje izsuševanje hrane, zmanjšuje izgubo teže, ter istočasno poskrbi za enakomerno barvo pripravljene jedi...
 4. Vario para 30°C - 99°C :


  Nežno kuhanje pod 100°C z največjo nasičenostjo pare. S tem medijem uspeti brez težav,  v velikih količinah pripraviti celo najbol občutljive jedi, kot so karamelna krema, ribe ali školjke.
 5. Finishing :


  Kuhanje sveže hrane je kuhinjski vsakdan in povezano z ohranjanjem toplih jedi, naprimer v grelnih pultih in vitrinah. Ohranjanje toplih jedi na tak način pa pomeni izgubo kakovosti. Finishing® v parnokonvekcijskem aparatu CombiMaster pa pomeni, da je sedaj ohranjanje toplih jedi postalo nepotrebno, tudi če pripravljate 10 ali več 100 obrokov.
 

 

 

Combi master aparati so prilagojeni za vsako kuhinjo, v plinski ali električni izvedbi:


•  CM 61, kapacitete 6 GN 1/1
•  CM 62, kapacitete 6 GN 2/1 – novo!
•  CM 101, kapacitete 10 GN 1/1
•  CM 102, kapacitete 10 GN 2/1
•  CM 201, kapacitete 20 GN 1/1
•  CM 202, kapacietet 20 GN 2/1
 

 

 

External link opens in new tab or window