PROGRAM LIEBHERR


OPIS HLADILNIH NAPRAV LIEBHERR


hladilne naprave Liebherr LIEBHERR, kot specialist za hladilne in zamrzovalne aparate, pri svojih proizvodih že več kot 50 let nenehno razvija in uresničuje nove in prepričljive rešitve. Zaupanje strank iz dneva v dan narašča, saj ima med proizvajalci električnih naprav prav Liebherr največ zvestih kupcev. V Liebherrjeve aparate so vgrajene številne inovativne ideje, povdarek je predvsem na funkcionalni uporabi aparatov in varčevanju energije.


To pove tudi podatek, da je Liebherr dobil leta 2006 tri od petih nagrad ProCool za energijsko učinkovite in okolju prijazne hladilnike in zmrzovalnike za komercialni uporabo. Poraba energije nagrajenih aparatov je bila za 70% nižja od ostalih aparatov na tržišču.


Liebherr je prvi proizvajalec, ki je celotno linijo proizvodov preusmeril na okolju prijazne aparate za profesionalno uporabo brez HFC. Ekskluzivno je zaščitil ekološko neškodljive hladilne sisteme R290 in R600a. Hladilne komponente so tako bolj učinkovite, celotna nova linija pa porabi še manj energije.

 


Hladilniki in zamrzovalniki

External link opens in new tab or window External link opens in new tab or windowPrenesi PDF katalog >>


Laboratorijske hladilne in zamrzovalne naprave

External link opens in new tab or window External link opens in new tab or windowPrenesi PDF katalog  >>

Vinske omare